Palvelut

Räätälöimme rakennusprojektin tarpeidesi mukaan. Tarjoamme kivitaloihin myös "säältä suojaan"-paketin avaimet käteen -periaatteella. Paketti sisältää perustuksen, rungon ja vesikaton rakentamisen materiaaleineen.

Pe­rus­tuk­set

Rakennammme perustukset kaikille talopaketeille. Paketteihin kuuluvat mm. anturat, sokkelit, alapohjan betonilaatat ja onteloiden asennukset.

Run­ko­raken­teet

Teemme kivitalojen runkotyöt. Töihin kuuluvat harkkojen ladonta, raudoitukset, valutyöt, ontelolaattojen asennukset, telinetyöt, nostotyöt sekä LVIS-valmistelutyöt.

Vesi­kat­tojen raken­ne­työt

Teemme kokonaisvaltaisesti vesikattojen rakennetyöt ristikoiden asennuksesta ruoteisiin ja aluskatteeseen saakka. Asennamme myös katemateriaalin Ruukki Classic tai tiilikatteen halutessanne. Me toimitamme huopakatot ja bitumityöt töineen ja materiaaleineen. Halutessanne asennamme sisäkattomateriaalit paikoilleen.

Laudoi­te­tut be­toni­raken­teet

Laudoitamme, raudoitamme ja valamme kaikenlaiset betonirakenteet mm. betoniportaat, pilarit, palkit ja laatat.

Sisä­työt

Rakennamme esim. väliseinät, saunat, parketti- ja laminaattilattiat, listoitukset ja keittiön kaapit. Teemme sisätöitä monipuolisesti toiveidenne mukaan.

Kysy

lisää!

Ammattitaitomme kattaa laaja-alaisen osaamisen rakennustöistä. Rakennamme esim. autotallit, terassit, uima-altaat ja hissikuilut.

SOITA

0400-178074

info@rakennusjuhta.fi

Y-tunnus: 2761847-6

© Rakennus Juhta Oy 2022